Onze partners

Door informatie te delen met andere systemen, kun je nu nog meer uit Ons halen. Door de informatie uit Ons te koppelen aan andere (software) systemen, voorkom je een dubbele administratie en dus de kans op veel fouten in je proces. Ons past deze gegevensuitwisseling tussen onze eigen applicaties al een geruime tijd toe, maar sinds enige tijd zijn er ook andere bedrijven die hierop aansluiten! Ook hebben externe partijen verschillende ‘tools’ ontwikkeld om op een slimme en overzichtelijke manier informatie te ontsluiten uit OnsDB. Onderstaand een overzicht van onze technische- en business partners.

Ook partner worden?

Neem dan contact op met ons.

Lees meer

Retrosync

Retrosync heeft in samenwerking met Nedap healthcare SecuForm ontwikkeld. SecuForm is een manier om veilig een intake formulier op uw eigen website direct in Ons Administratie in te schieten. Daarnaast is voor zorginstellingen Panopta beschikbaar, dit is een pratische tool om eenvoudig aan de nieuwe privacywetgeving te voldoen. Retrosync is voor de zorgsector druk met ontwikkelingen op het snijvlak van security en privacy: ontsluiting van zorgdossiers aan patiënten, privacy-auditing-tools en document-encryptie.

Meer over deze partner

Samenwerken.it

Samenwerken.it levert een Edifact koppeling op ONS. De koppeling verwerkt berichten direct in het dossier van de client. De communicatie met zorgpartners, bijvoorbeeld huisartsen en ziekenhuizen, wordt hiermee volledig van dossier naar dossier ondersteund.

Meer over deze partner

Veenman

Veenman is een onafhankelijke partner die organisaties helpt grip te krijgen op hun informatievoorziening. Met een breed scala aan oplossingen, zorgt Veenman ervoor dat werknemers informatie in de hand krijgen voor het nemen van beslissingen.

Meer over deze partner

AFAS

AFAS Software is een Nederlands softwarebedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers. In de gezondheidszorg werken al meer dan 350 organisaties, groot en klein, met onze software: AFAS Profit, die als doel heeft de bedrijfsvoering en administratieve processen te automatiseren.

Meer over deze partner

Infoland

iProva legt een kennis, leer- en verbeterschil om uw primaire proces in ONS. Infoland vertelt u graag meer over de mogelijkheden met praktijkvoorbeelden uit de Care.

Meer over deze partner

TeamTelefoon

Met TeamTelefoon kunnen thuiszorgteams zelf hun telefonische bereikbaarheid organiseren op één telefoonnummer. Geen gedoe meer met doorschakelen of doorgeven van een mobiele telefoon. Ook kunnen meerdere teamleden tegelijkertijd zijn aangemeld.

Meer over deze partner

Triaspect

Triaspect heeft de systemen TriasWeb en Pythia ontwikkeld om meldingen, risico's en verbeteracties in op te slaan en te analyseren. Om gemakkelijk cliënten en medewerkers te koppelen aan de meldingen, risico's en acties kunnen wij persoonsgegevens uit Ons toevoegen aan TriasWeb en Pythia. Daarnaast verkennen we nu hoe we meldingen en inventarisaties die zijn ingevoerd in TriasWeb kunnen doorsturen naar ONS (en andersom).

Meer over deze partner

NLcom

NLcom is een Nederlandse ICT-dienstverlener, gespecialiseerd in software en diensten voor de gezondheidszorg. NLcom levert o.a. koppelingen, portalen, workflows, apps en maatwerk, zoektechnologie en integreert met het softwarelandschap van zorgorganisaties.

Meer over deze partner

Efficy

Centraal met al uw medewerkers zorgen voor uw relaties in Efficy CRM. Dit natuurlijk geïntegreerd met de algemene patienteninformatie vanuit ONS; Document management, Contacthistorie, MS Outlook integratie, Mobiel, Marketing, integratie met website.

Meer over deze partner

TelePsy

Bespaar tijd en vergroot uw gebruikersgemak met een koppeling tussen TelePsy en ONS. Door deze koppeling kunt u geheel automatisch vanuit ONS inloggen bij TelePsy en worden relevante (cliënt)gegevens vanzelf overgenomen. Hierdoor hoeft u alleen nog maar te kiezen welke vragenlijsten en/of e-health content moet worden klaargezet.

Meer over deze partner

Qoden

Qoden is gespecialiseerd in webapplicaties die helpen om gegevens goedkoper, sneller en foutloos te bewerken. Al bij veel zorgorganisaties hebben onze oplossingen geleid tot besparingen in tijd en geld en 100% correcte resultaten. Waar het systeem stopt, gaat Qoden juist verder. Op maat. www.qoden.nl

Meer over deze partner

Medimo

De SSO koppeling met Medimo stelt gebruikers van Ons in staat om vanuit de context van een cliënt naar de betreffende omgeving in Medimo in te loggen. Medimo is leverancier van een Elektronische Voorschrijf Systeem waarmee je digitale inzage krijgt in medicatie en aftekenlijsten.

Meer over deze partner

POINT/Linkassist

POINT borgt voor uw zorginstelling een veilige en volledige transferdossier van cliënten naar verpleeghuiszorg/thuiszorg en terug. Ziekenhuizen en Huisartsen kunnen vanuit POINT eenvoudig uw zorginstelling vinden, waardoor uw cliënt snel de juiste vervolgzorg kan ontvangen.

Meer over deze partner

Visma

Bij Visma zeggen wij: 'werk slimmer, niet harder'! Visma Software is een bekende naam in het zorgaanbiederslandschap en weet met de volledig geïntegreerde, gebruiksvriendelijke en intelligente cloudoplossing Visma.net, als geen ander HRM-, salaris- en financiële processen, inclusief koppelingen (API) met onder andere ECD's en planningssoftware, in deze branche naar een hoger niveau te tillen.

Meer over deze partner

It's Us

It's Us: strategisch ICT partner voor de zorg. Wij hebben voor u een koppelplatform tussen ONS en uw CRM, HRM en boekhoudsysteem. 

Meer over deze partner

Farmedvisie

FarMedvisie is leverancier van een Elektronisch voorschrijfsysteem voor geneesmiddelen en koppelt SSO met ONS van Nedap. FarMedvisie onderscheidt zich op toekomstvastheid (o.a. LSP), medicatieveiligheid, ketenintegratie en informatiebeveiliging (NEN/ISO).

Meer over deze partner

FIDES

FIDES biedt geheel ontzorgde, near-realtime koppelingen van personeelsgegevens uit AFAS Profit naar Nedap ONS en van debiteurgegevens uit Nedap ONS naar AFAS Profit.

Meer over deze partner

Zorgdomein

ZorgDomein verbindt zorgverleners onderling en met hun patiënten dankzij een slim platform. De krachtige integratie tussen Nedap ONS en ZorgDomein zorgt ervoor dat u via het platform rechtstreeks kunt verwijzen met hergebruik van de gegevens uit uw dossier en verwijzingen in uw dossier kunt ontvangen net als 94% van de huisartsen dat al doet.

Meer over deze partner

Philips Medido

Philips Medido levert de automatische medicijndispenser, zodat uw cliënten langer zelfstandig medicatie kunnen gebruiken en kosten worden bespaard. Middels de koppeling met ONS is het eenvoudig om de dienst aan te vragen of te stoppen en op te nemen in de facturatie naar de zorgverzekeraar.

Meer over deze partner

RAET

Raet is gespecialiseerd in HR cloud software en services. Met onze HR cloud software hebben medewerkers en managers de regie over hun eigen HR en beschikken zorginstellingen over een innovatieve en efficiënte bedrijfsvoering. Kom langs bij het Nedap-event “Meer men Ons” en maak kennis met de HR-software en services van Raet voor de zorg!

Meer over deze partner

ADP

Als internationaal marktleider biedt ADP wereldwijd geïntegreerde oplossingen voor salarisverwerking, personeels- en excassoadministratie en HR-vraagstukken. Meer informatie vindt u op onze website www.adp.nl

Meer over deze partner

Tools4ever

Met meer dan 1,5 miljoen beheerde user accounts is Tools4ever in Nederland de marktleider op het gebied van Identity Governance & Administration. Sinds 1999 ontwikkelt en levert Tools4ever hiervoor verschillende softwareproducten en consultancy diensten, waaronder Identity & Access Manager (IAM) en HelloID (IDaaS).

Meer over deze partner

Mtel

Wilt u de bereikbaarheid van uw zorgteams voor uw cliënten optimaliseren en tot 10% meer zorguren overhouden? Met Teamcontact van Mtel gecombineerd met ONS van Nedap heeft u géén hoge investeringen, maar behaalt u direct een besparing die kan oplopen tot 30%.

Meer over deze partner

MainPort

MainPort ondersteunt en levert Mobile Device Management uit de cloud, de inrichting van uw mobiele infrastructuur en geeft directe ondersteuning aan uw eindgebruikers. Kortom, wij zorgen ervoor dat uw applicatiebeheerder en medewerker in de wijk meer tijd over houden voor het werk waar ze goed in zijn.

Meer over deze partner

Toshiba Tec

Toshiba Tec Netherlands is de succesvolle en innovatieve IT partner voor de zorgsector die gespecialiseerd is in optimaal document- en informatiebeheer. Met de slimme software oplossingen van Toshiba gekoppeld aan Nedap ONS en andere bij u in gebruik zijnde systemen stellen wij u in staat om uw efficiëntie te verhogen wat resulteert in een verhoging van de gewenste kwaliteit en veiligheid.

Meer over deze partner

LeftClick

Met LeftClick informatie systemen kunnen bezoekers eenvoudig de locatie van de patiënten vinden. Tevens kunnen er voor het personeel overzichtsschermen worden getoond.

Meer over deze partner

Entrace

Altijd ONLINE inzicht op in-, door- en uitstroom. ENTRACE biedt dé matchingstool voor zorgvragen en zorgproducten. Een must voor zorgbemiddelaars, klantcontactcentra, ketens en samenwerkingsverbanden. Ondersteund met eenvoudige cliëntgerichte CRM t.b.v. optimaal klantcontact en zicht op stakeholders. ENTRACE biedt tevens zakelijke CRM en Contractmanagement.

Meer over deze partner

Reports

Reports is sterk in het slim, snel en helder vertalen van data naar managementinformatie. Op zo’n manier dat iedereen het begrijpt en de besluitvorming makkelijker wordt. Reports combineert data uit ONS met data niet alleen uit o.a. financiële en HR applicaties, maar ook uit open databronnen als Zorgkaart Nederland etc. Zo ontstaat een volledig beeld over de organisatie, processen en omgeving.

Meer over deze partner

Business Partners

Bij Ons Advies

Bij Ons Advies biedt de “Zicht op Zorg” toepassing aan: een van de meest eenvoudige te gebruiken tools op het gebied van management informatie uit Ons. Het geeft je volledige informatie over je productie, financiën en declaraties, zodat je op elk moment een actueel overzicht hebt en altijd “in control” bent.

Meer over deze partner

Quattri

De Nedap ECD specialisten ook in de zorg en bedrijfsketen. Bewezen deskundig op scripting, ONS API, QlikView en ander BI tools, Startset en natuurlijk koppelingen, berichtenverkeer etc.

Meer over deze partner

Adcase

AdCase is hét zorgadviesbureau dat u kan ondersteunen in de gehele bedrijfsvoering. Voor Nedap/ONS gebruikers hebben wij AdCase Insight ontwikkeld, het dashboard waarmee u relevante informatie snel en duidelijk inzichtelijk krijgt om sturing te geven aan uw organisatie.

Meer over deze partner

Infozorg

Infozorg is business partner van Nedap sinds het eerst uur. Wij helpen Ons te implementeren en wij leveren diensten die ‘meer met Ons’ doen, zoals Infogrip om allerlei informatie uit Ons DB te ontsluiten. Voor meer info over Infogrip zie onze site: http://www.infozorg.nl/diensten/artikel-0

Meer over deze partner

Accordis

Accordis helpt zorgorganisaties hun prestaties significant te verbeteren met Nedap Ons. Een van onze tools hierbij: de Accordis Qlik Sense Zorgmonitor. Hiermee krijgt u direct inzicht in al uw zorgprocessen, op basis van tientallen zelf aan te passen standaarddashboards en -rapporten, direct gekoppeld aan Ons. Eenvoudig, helder en zonder installatie beschikbaar conform de nieuwe normen voor gegevensbescherming.

Meer over deze partner