Quotes van zorgprofessionals 2

Zaineb Al-Gersani:Als verpleegkundige werk ik met medewerkersportaal, deze heb ik als app op mn smartphone en is heel fijn in het gebruik. In de app zelf kan ik helaas het rooster niet bekijken, wel de planning van paar dagen. Het is verder erg fijn om even snel je planning te bekijken en wat voor recente berichten er van collega's zijn. Zo blijf je op de hoogte en loop je niet achter de feiten aan.
Yvette de Wolde: Als wv5 werk ik met ons registratie, ons planning en medewerker portal Digitaal alles te verwerken en registreren. Makkelijk bericht te versturen binnen team. Nadeel dat 2 wijkteams niet elkaars rooster kunnen zien. En indien klant over moet (eenmalig van ene team naar ander team), kunnen er fouten insluipen met omzetten. Maar bij wekelijkse controles is dit wel sneller te ontdekken. Maar misschien dat hier nog iets op bedacht/gevonden kan worden?
Colinda Smit: Als wijkverpleegkundige niveau 5 werk ik dagelijks met ONS medewerkersportaal, planning en registratie. Zoals de naam al zegt ONS. Door dit systeem kunnen we als team werken, kunnen we op de juiste manier plannen, registreren en zelfs op een veilige en eenvoudige manier met elkaar communiceren.
Lenie van der Harst: Als wijkverpleegkundige werk ik dagelijks met ONS medewerkersportaal, planning en registratie. Een heel fijne en veilige manier om met elkaar te communiceren.
Jiska Driessen: Als verzorgendeIG en planner/roosteraar werk ik bijna dagelijks met ONSplanning en medewerkerportaal. Ideaal!!! Weg met al die planborden of uitgeprinte excel-blaadjes! Makkelijk dat je via de app kan zien naar welke klanten je moet. Wat voor mij nog handiger zou werken is wanneer je een klantrijtje langer/korter maakt de tijden zich automatisch aanpassen zodat je altijd een goed overzicht hebt hoeveel uur een collega die week ongeveer maakt. Het handmatig aanpassen van de tijden van een dienst schiet er namelijk nogal vaak bij in. Ook misschien een tip: bij een nieuwe reactie op een bericht in het medewerkerportaal dat dit bericht dan weer bovenbaan komt te staan(net als bij whatsapp zeg maar).