Quotes van zorgprofessionals

Mirjam van Manen, Verzorgende IG: Als planner werk ik met het Nedap systeem. Dit systeem werkt prima, ik kan de wensen van de klant er planmatig goed in verwerken. Ik kan zien hoe laat een collega bij een klant komt, en verder kunnen we goed zien hoe het de dagen er na verloopt. Uit het rooster is goed af te lezen hoeveel verschillende collega's er op een route komen. Voor mij werkt het prima.
Wendy Rijkers Als verzorgende maak ik gebruik van het medewerkersportaal. Duidelijk, overzichtelijk en gemakkelijk in het gebruik. Het geeft zelfs mogelijkheid om weken terug te kijken. In deze tijd van snelle ontwikkeling blijven wij niet achter en is er voor ons een fijn systeem bedacht, waar je in een handomdraai kunt zien wat de planning is van je team en van jou zelf.
Jose Saalmink: Als verpleegkundige in de wijk werk ik met Nedap, Medewerkers portaal en Ons planning! Ik vindt het fijn en goed dat het nauw op elkaar aansluit en het allemaal de zelfde gebruiksvriendelijkheid heeft.
Zonder Nedap zou ik niet meer mijn dagelijkse werkzaamheden kunnen uitvoeren het heeft gezorgd voor veel automatisering in mijn werk. ( al is het soms nog wel wat omslachtig als je een client tijdelijk of voor 1keer in een buurt team wil verplaatsen. Dan moet je naar verschillende schermen en kan wat fout gevoelig werken.)
Femke Smits: Als VIGer in de wijk werk ik met Nedap mederwerkers portaal. Dit werkt heerlijk! via de I.O. toestel altijd bij de hand en nooit geen papierenrompslomp uit te printen of bij je hebben. de mobiele app werkt ook prima! zo heb je je collegas altijd dicht bij je terwijl het niet altijd zo is!
Henriet Stoffelsen: Ik ben werkzaam als VIGer in de thuiszorg. Ik werk met de planning en het medewerkerportaal. Ik vind het heel fijn. Heel overzichtelijk. En je kan je alle je collaga's met 1 bericht op de hoogte stellen. En de openstaande diensten kan je gelijk zien. Dus je heb je collega's mee op zak. Ver weg maar ook dichtbij.
Yvonne Puiman: Als planner werk ik met Ons Planning. Een geweldig product, heel gebruiksvriendelijk, duidelijk en overzichtelijk. Vooral met de huidige wensen van het zorgkantoor is het fijn dat je makkelijk kan zien of je goed gepland hebt. Ik werk ook nog met een ander planningssysteem (ons planning is een pilot) maar dat kan niet tegen Ons Planning op!!