Geestelijke gezondheidszorg

Voor de ouderenzorg en gehandicaptenzorg ondersteunen wij al jaren met succes het zorgproces. Dagelijks werken meer dan 500 zorginstellingen en 120.000 zorgprofessionals met Nedap.

Ook bij zorgorganisaties die psychiatrische zorg bieden is de vraag ontstaan om het zorgproces voor behandelaren, begeleiders en cliënten kunnen faciliteren. Momenteel werken enkele GGZ instellingen al met Nedap; zorg die WLZ, WMO, PGB, LGGZ, FZ-ZZP, en JW (Jeugdhulp) gebaseerd is. 

Door een toenemende vraag naar ondersteuning van psychiatrische behandeling zijn wij recent ook BasisGGZ en DBC's in het kader van de ZVW en JW (Jeugd-GGZ) volledig gaan ondersteunen. Daarmee zijn wij bijvoorbeeld een goede partner voor organisaties die psychiatrische behandeling bieden aan kind & jeugd.  Goede ondersteuning van de gemeentelijke financiering voor de behandeling van kind en parallel ook de mogelijkheid om behandeling te bieden aan de beperkte groep volwassenen. Daarmee geen zorgen meer over de wettelijke wijzigingen en jaarovergang 2018. 

Wilt u ook naar zelfsturende teams? Wij hebben alle ervaring en producten gereed om te starten met zelfroostering en veilige communicatie voor het team. Onze 500 zorginstellingen kennen geen investerings- of licentiekosten. Wij werken met een vaste prijs per medewerker of per cliënt per maand, zodat het voor iedereen mogelijk is. Hieronder staat weergegeven waarin wij helpen: