Een platform voor informatievoorziening, communicatie en kennisdeling met je collega’s

Werk je in een zelfsturend team? Dat betekent veel overleggen met collega's terwijl iedereen zelfstandig op pad is. Om hierin te voorzien heeft Nedap een sociaal platform gemaakt zodat je met elkaar in verbinding blijft. Het platform heeft alle informatievoorziening over je cliënten en het team, biedt veilige communicatie voor het team om verbonden te blijven, en het maakt kennisdeling mogelijk.

Informatievoorziening

In het medewerkerportaal kun je - waar je ook bent - je werkzaamheden afhandelen. Denk aan het invullen van kilometerdeclaraties, het bekijken van de planning voor morgen, gewerkte urenstaat bijwerken en zorginhoudelijke informatie delen met familie of collega’s.

Ook kunnen teams zichzelf inschrijven op diensten (zelfroosteren), beschikbaarheden aangeven en hulp vragen van een flexpool.

Kennisdeling

Collega’s binnen je team zijn met elkaar verbonden middels de Ons software. In het medewerkerportaal kun je dus zien welke expertises je collega’s in huis hebben en kan je op een gerichte manier vragen stellen en kennis delen met je team.

Communicatie

Ongeacht waar je aan het werk bent, ambulant in de wijk, op een woonvoorziening, op de dagbesteding of thuis; met de teamcommunicatie app kan je het hele team bereiken; of een specifieke collega. Bij de teams verschijnen de berichten automatisch in beeld waar zij op dat moment aan het werk zijn. Op deze manier hoef je niet actief je e-mail te checken of gestoord te worden door telefoontjes, want de informatie komt automatisch naar je toe

De berichtenfunctie is het veiligste communicatiemiddel om in de zorg informatie en cliëntgegevens uit te wisselen.

Samenwerken + kennis delen = slimmer werken

Mobiele apps

Onderweg in de wijk altijd in contact met het team. Download gratis de teamcommunicatie app Teamcommunicatie kan op Android en Apple