Inplannen van cliënten, zelf roosteren & agendabeheer

Ook al werk je ambulant of op een woongroep, er komt veel kijken bij het zelf organiseren van de dagelijkse zorg. Dit doe je vaak samen met je team of alleen. De tools van Nedap helpen je hierbij en maken het eenvoudig en leuk, zodat alle tijd naar je cliënten kan gaan.

Agenda - organizer

Als je zelf een agenda beheert, bijvoorbeeld als ambulant medewerker, AVG’er of fysiotherapeut, dan kun je gebruik maken van Ons agenda. Er zitten namelijk veel voordelen aan deze agenda! Je maakt vanuit de agenda eenvoudig afspraken met je cliënt. De uren kun je daarna vanuit de agenda met een klik doorzetten naar (cliënt)registratietijd en voor de verloning.
Je kunt tevens de cliëntagenda inzien of de agenda’s van collega’s, zodat je alle agenda's bij de hand hebt. Wel zo handig als je een afspraak in wilt plannen.

Vanuit de agenda bekijk je direct het ondersteuningsplan en sta je automatisch in contact met je team. Even een vraag stellen aan een collega of het hele team kan dus eenvoudig vanuit de agenda. Het team ontvangt jouw vraag op hun mobiele telefoon, tablet of PC, waardoor zij snel kunnen reageren en meteen op de hoogte zijn.

agenda als startpunt van de dag

Groepszorg inplannen

Gebruik je nog papieren aanwezigheidslijsten of excelbestanden om cliënten voor de dagbesteding in te plannen? En voert de centrale administratie vervolgens alles in? 
We zagen dit gebeuren en hebben het veel simpeler en leuker gemaakt met de groepszorg app.

Met de Ons Groepszorg app verwerk je aan- en afwezigheidsregistraties met je smartphone of tablet. Slechts één druk op de knop, meteen bij de bron.

Groepszorg checkt meteen of de planning aansluit bij de wensen van de cliënt en zorgt ervoor dat je met een druk op de knop de uren kunt doorzetten voor declaratie. 

Je ziet direct wat er gefiatteerd gaat worden en je hoeft niet meer na te denken over financiële stromen tijdens het declareren. Na een snelle controle doet de app de rest.

Omdat je altijd in verbinding staat ben je niet langer gebonden aan een computer. Daarom kun je er ook mee werken als je bijvoorbeeld werkzaam bent op een zorgboerderij of ouderenflat. 

groepszorg plannen

Roosteren van medewerkers

Roosteren jullie centraal of in het team? Uit ervaringen met zorginstellingen blijkt dat medewerkers zelf laten roosteren voor een hogere tevredenheid zorgt.
Je kunt namelijk thuis op je gemak zelf aangeven welke dienst(en) je wilt doen, met behulp van zelfroosteren. Een verantwoordelijke uit het team zet de diensten vervolgens vast.

Diensten die niet kunnen worden ingevuld door het team, kunnen met een druk op de knop worden aangeboden aan flexteams.

zelf roosteren