Carenzorgt; een zorgnetwerk dat verbindt

Als zorgprofessional werk je niet alleen. Je bent een onderdeel van het sociale netwerk van de cliënt. Ons helpt je om dat netwerk optimaal in te zetten, zodat je familie altijd op de hoogte houdt van het wel en wee van je cliënten

Carenzorgt voor cliënten en burgers

Via Carenzorgt.nl sta je als zorgprofessional in verbinding met de verwanten van je cliënt en deel je op een leuke informatie. Bijvoorbeeld even laten weten hoe de dag is geweest. Deze informatie wordt getoond op Carenzorgt zodat verwanten en/of de wettelijk vertegenwoordiger realtime op de hoogte zijn van hoe het gaat.

Je kunt bijvoorbeeld een foto maken van het werken op de dagbesteding en dit met een leuk tekstje doorzetten naar Carenzorgt.nl.

Het leuke is dat de wettelijke vertegenwoordiger en eventueel familie ook een persoonlijke agenda rondom de cliënt kunnen bijhouden in Carenzorgt.nl. Zo zie je precies wanneer er bezoek komt en wat de betrokkenheid is van familie en vrienden van de cliënt.

Momenteel heeft Carenzorgt.nl ruim 37.000 actieve gebruikers per maand en is daarbij het grootste zorgplatform van Nederland.

Carenzorgt doet nog meer...

Het cliëntdossier en het Carenzorgt.nl zijn beide middelen waarop een groep zorgers rondom de cliënt in samenwerken. Denk aan de fysiotherapeut met de persoonlijk begeleider en de huisarts. Vanuit Carenzorgt.nl zijn alle partijen verbonden met elkaar om zorginhoudelijk elkaar te informeren en met elkaar te overleggen.

Het mooie is dat alle Ons applicaties in verbinding met elkaar staan en zo volledige informatie op Carenzorgt.nl kunnen zetten. Het cliëntdossier kan realtime inzichtelijk worden gemaakt via Carenzorgt.nl zodat het papieren dossier niet meer nodig is.

Met een druk op de knop kan vanuit het cliëntdossier meetwaarden worden gedeeld met de familie, zoals de bloeddruk en gewicht. Tevens is het mogelijk om verpleegkundige rapportages te delen en informatie van de huisarts of fysiotherapeut. Familie en de wettelijk vertegenwoordiger kunnen ook zelf meetwaarden in Carenzorgt.nl invullen. Dit komt dan weer in het dossier terecht voor de verpleegkundige.