Zorggegevens, agenda en foto's delen

Met Carenzorgt.nl beschik je over een eigen besloten zorgnetwerk. Degene die zorg ontvangt staat centraal, met eromheen het zorgnetwerk. Samen zorgen!

Agenda en zorginformatie inzien en delen

Als in Carenzorgt het zorgnetwerk staat ben je verbonden met alle mensen die voor je zorgen en zijn zij verbonden aan elkaar.

In Carenzorgt zit een planningsmogelijkheid waarin iedereen afspraken kan zetten in één gezamenlijke agenda. Met één druk op de knop kan de begeleider van de dagbesteding ook deze planning doorzetten naar Carenzorgt.nl. Zo houdt je de familie en of wettelijk vertegenwoordiger realtime op de hoogte van de dagelijkse bezigheden.

De contactpersonen van de cliënt (een familielied bijvoorbeeld) kan op afspraken en acties reageren door een bericht op Carenzorgt achter te laten. Waar in het verleden gebeld of gemaild moest worden, gaat dit nu eenvoudig online.


Gezamenlijke agenda

Naast een gezamenlijke agenda deel je leuke activiteiten maar ook dossiergegevens met het zorgnetwerk. Dossiergegevens kunnen vanuit Ons dossier worden doorgezet naar het portaal, waardoor de cliënt en/of verwanten hierdoor realtime inzicht krijgen in belangrijke rapportages en metingen.


Activiteiten zijn ook eenvoudig met het zorgnetwerk te delen. Even laten weten hoe de dag is geweest door een foto en tekst in Carenzorgt te zetten.


Dossiergegevens inzien via Carenzorgt.nl